Wedstrijdshirt gratis vervangen – aanschaf bal verplicht !

Sport2000balNu de eerste mensen hun contributie voor het nieuwe seizoen hebben betaald is de penningmeester begonnen met het uitreiken van de vouchers die recht geven op gratis vervanging van het wedstrijdshirt. In een aantal gevallen bereikt ons de vraag waarom de aanschaf van de nieuwe trainingsbal daarbij verplicht is. In de ledenvergadering van Januari dit jaar is daar een korte toelichting op gegeven, maar omdat niet iedereen aanwezig was bij deze nogmaals. Sporting vindt het belangrijk dat alle leden op een juiste manier worden getraind en de bal is daarbij een onmisbaar object. Gedurende het seizoen merken wij echter dat de kwaliteit van de ballen zienderogen achteruit gaat, of deze vervangen is door een kwalitatief mindere bal. Om te voorkomen dat daar tijdens de training een hoop commotie over ontstaat, vindt het bestuur dat er door de leden dit jaar een nieuwe bal moet worden aangeschaft. Wanneer u dan ook de voucher voor het shirt ontvangt is aanschaf van de bal verplicht en helaas kunnen we daar vanaf vandaag geen uitzonderingen meer in maken. Wij rekenen op uw begrip en medewerking ! 

U moet de voucher printen en in zijn geheel meenemen naar de winkel. Tonen op telefoon of niet complete vouchers worden niet geaccepteerd.