Campagne BOBsport van start bij Sporting Almere

3108+loddersJaap Lodders, gedeputeerde van de provincie Flevoland gaf vrijdagavond voorafgaand aan de wedstrijd Almere City FC-Telstar op het Sportpark Fanny Blankers Koen het startsein voor de campagne BobSport in Flevoland. Hij overhandigde het eerste pakket met BobSport-materialen aan Peter van Eijk van Sporting Almere. Dit pakket bestaat uit posters, dripmatten, viltjes en bidons, met daarop de boodschap: ‘100% BOB, 0% OP’. Bezoekers van sportkantines worden aangespoord om met elkaar af te spreken wie als BOB zijn sportvrienden veilig naar huis brengt. Vorig jaar richtte de campagne zich op voetbal-, hockey-, tennis- en korfbalclubs. Dit jaar krijgen ook andere zaal- en buitensporten de aandacht van het BOB-team, zoals rugby, golf, darts en bowling. De komende periode worden materialenpakketten verspreid onder vijftig Flevolandse sportverenigingen. Bron = Almere Vandaag