Vriendinnendag bij Sporting Almere

Van 19 tot en met 26 april vindt de elfde Nationale Sportweek plaats. Sportverenigingen, scholen, gemeenten en andere aanbieders van sport en bewegen organiseren in het hele land sportieve activiteiten. Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om te sporten.

Zaterdag 19 april is de aftrap van de Nationale Sportweek waarbij in het centrum van Almere-Haven, de Chicagostraat in Almere Buiten en het stadshart van Almere Stad een groot aantal (sport)activiteiten wordt aangeboden op het land en bij goed weer ook op het water.

Het thema dit jaar is ‘Ik neem je mee! ‘ en staat ervoor dat zoveel mogelijk sporters een maatje uitnodigen die niet of nauwelijks sport.

Denk hierbij aan een buurman, familie, vriend of vriendin. Op deze manier maken meer mensen kennis met sport.

24 April 2014

Bij Sporting Almere wordt de nationale sportweek dit jaar gebruikt om een speciale doelgroep onder de aandacht te brengen. Dit seizoen zijn bij de club 2 damesteams succesvol gestart in de A en B junioren leeftijd. En wordt er wekelijks met veel plezier getraind en elk weekend een spannende en leuke competitiewedstrijd gespeeld.

Daarom doen we een oproep aan alle Dames in onze jeugdelftallen om een vriendin mee te nemen naar een training om hun ook eens te laten ervaren hoe het is om te voetballen.

Sportief bezig zijn

De Nationale Sportweek brengt jaarlijks steeds meer mensen op een plezierige manier aan het sporten. De Nationale Sportweek krijgt onder meer steun van BN’ers die als ambassadeur optreden, zoals Marco Borsato, Frits Wester, Jochem van Gelder, Ralf Mackenbach, Bart Meijer, Ria Valk en Ellen Hoog.

In de bijlage vriendinnendag vindt u de uitnodiging voor dit gezellige evenement.