Presentatie voetbalvisie groot succes

facebook-20140509-212943In aanwezigheid van een enorm groot aantal leden presenteerde de technische commissie gisterenavond de nieuwe voetbalvisie. Na de afgelopen maanden hard te hebben gewerkt aan het technisch plan was het dan eindelijk tijd om dit met de leden en hun ouders te delen. De leden van de technische commissie werden voorgesteld door Ruud Stuurman en Igor van Gelderen en de plannen werden aan de hand van een duidelijke presentatie uitgelegd. Het optimaal opleiden en begeleiden van de jeugd is de hoofddoelstelling en voor zowel de korte termijn als de lange termijn geldt dat bij de jeugd het behalen van een kampioenschap niet een doel op zich is. Ook in de breedte blijft het doel om spelers, op elk niveau beter te maken en aldus de focus te leggen op de individuele ontwikkeling. Een bijzonder succesvolle avond die werd afgesloten met vele vragen en een drankje. Klink op de link hieronder voor de gehele presentatie

Sporting almere presentatie voetbal 2014-15