VOORLOPIGE Teamindelingen seizoen 2014-2015

image-2e0baf3353a848b4e2ebf84a230bceabad53cbebfa45770a7bdb2189d0aa6315-VBeste leden van Sporting Almere, op de website vindt u de voorlopige teamindelingen voor het seizoen 2014 – 2014. U kunt deze vinden in het menu op de linkerkant van onze website, gesplitst per leeftijdscategorie van A junioren tot en met F pupillen. We hebben de indelingen met de uiterste zorg samengesteld, maar het zou helaas kunnen voorkomen dat uw zoon en/of dochter niet op de indeling voorkomt. In dat geval kunt u dat melden via onderstaand mailadres van de ledenadministratie. Inhoudelijk zullen wij echter niet  in gaan op de indelingen zelf, deze zijn voorlopig en kunnen aan het begin van het seizoen nog veranderen. Uiteraard kunt u wel alvast uw vragen stellen via Ledenadministratie@sportingalmere.nl stellen, wij zullen daar dan aan het begin van het nieuwe seizoen op terug komen. In de indeling mist u nog ons damesteam van de MA1. Dit team proberen wij op dit moment nog compleet te maken, zodra hier duidelijkheid over is zullen we dat publiceren. Echter zijn we nog wel op zoek naar dames die dit team willen versterken. Ben je geïnteresseerd en wil je aansluiten bij dit team meld je dan aan via  Ledenadministratie@sportingalmere.nl Voor de trainingsdagen van uw zoon of dochter willen wij u tenslotte verwijzen naar het trainingsschema op de website, tevens vragen wij u om de website zo goed als mogelijk in de gaten te houden voor de startdatum van het seizoen. Rest ons nog u allen namens het bestuur, coördinatoren en (technische)  commissies van Sporting  Almere een fijne zomervakantie te wensen.