post

Sporting organiseert opstartdag 17 augustus

Opstartdag sporting almereSporting Almere komt dit jaar met haar eerste officiële opstartdag, zondag 17 augustus 2014. We kiezen er het eerste jaar bewust voor om deze dag alleen te organiseren t/m de D-pupillen. Sporting Almere wil deze dag laten uitgroeien tot het startmoment van het nieuwe seizoen. Kennismaken met teamleden, ouders, trainer en leider maar ook met overig kader van Sporting Almere staat op het programma. Er zullen presentaties gegeven worden voor ouders, trainers terwijl er voor de kinderen een hele voetbalstad klaar staat om elkaar te wennen. Boarding voetbal, snelheid schieten, levend tafelvoetbal maar ook een techniek clinic staan op het programma. Na deze dag zullen alle trainingen weer beginnen, zoals beschreven in het trainingsschema. Wij wensen u een fijne vakantie en vertrouwen erop dat wij u allen zullen zien op zondag 17 augustus.