Sporting 1 wint haar eerste wedstrijd overtuigend

Untitled-1De senioren 1 van Sporting Almere hebben hun eerste wedstrijd van het seizoen glansrijk gewonnen. In het bekertoernooi werd het Amersfoortse KVVA met 2-5 in eigen huis verslagen. De vijfde klasser kon aanvankelijk nog op een 2-0 voorsprong komen, maar Sporting kwam uiteindelijk vrij eenvoudig langszij en kon met een 2-3 voorsprong aan de thee. In de tweede helft probeerden de Amersfoorters met zwaar fysiek spel de Almeerders te imponeren, maar Sporting was daar niet van onder de indruk en kon veel druk vooruit blijven zetten. Uiteindelijk liep de score dan ook vrij snel uit naar 2-4 en 2-5 en werden in de slotminuten nog wat kansen gemist, anders had de uitslag nog hoger uitgepakt. Een goede start van het seizoen in een wedstrijd waar de groep heeft laten zien dat we voor resultaat kunnen spelen. Woensdag speelt de selectie van trainer van Gelderen de volgende beker wedstrijd en treft dan thuis Eemboys.