Peter van Gelder toernooi

Afbeelding

 

Voor de derde keer alweer organiseert Sporting Almere het Peter van Gelder toernooi. Na het succes van afgelopen jaar hopen we er weer een fantastisch toernooi van te maken voor onze jongste jeugd. Een toernooi dat je niet wilt missen. Zet de datum alvast maar in je agenda.

Zaterdag 16 mei 2015        E-pupillen en E-top

Zondag 17 mei 2015           F-pupillen

Zaterdag 30 mei 2015       D-pupillen

Achtergrond

Peter van Gelder had een belangrijke rol bij onze jeugd, waarbij hij het erg belangrijk vond om kinderen op jonge leeftijd te leren dat waarden en sportiviteit centraal staan bij het beleven van plezier in hun sport. Peter was hierin erg serieus en heeft hiermee de basis gelegd voor onze club. Sporting Almere vindt het dan ook belangrijk om zijn gedachtengoed uit te dragen. Door het organiseren van een jaarlijks terugkerend toernooi krijgt dit een vaste plaats binnen onze vereniging.

Vrijwilligers

Het succes van afgelopen jaar is voor een zeer groot deel toe te schrijven aan de vele vrijwilligers die zich met grote toewijding hebben ingezet tijdens het Peter van Gelder toernooi. Ook voor dit jaar zijn wij weer op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten als scheidsrechter, teams willen ontvangen en begeleiden, ondersteunen van de organisatie of in de horeca willen assisteren. Vind je het leuk om je in te zetten voor jouw club en een bijdrage te leveren aan het succes van dit schitterende toernooi, meld je dan aan via toernooiensportingalmere@gmail.com.

Hoe dan ook, we zien je graag op 16, 17 of 30 mei 2015 tijdens één van onze Peter van Gelder toernooien.