Selectietrainers 2015/16

De technische commissie is al een aantal weken druk bezig met de invulling van de selectietrainers voor het seizoen 2015/16. We zijn nog niet helemaal klaar maar vinden het wel nodig om een stuk duidelijkheid te verschaffen. We zijn trots dat we naast dat alle trainers nu gediplomeerd zijn, een ieder heeft zijn eerste trainerscursus doorlopen, ook erg content dat we een aantal nieuwe jonge trainers kunnen presenteren.

Hieronder vind u de trainers voor komend seizoen:

Zondag selectie: Henk Schulte, Stephan Baudoin, Igor van Gelderen

A-selectie: Rogier Hoogerdijk

B-selectie: vacant

C-selectie: Frank Terstall + vacant

D-selectie: Joshua van Eijbergen, Mohammed Chaaibi, Andert van Steenoven

E-selectie: Lando Sandaal + vacant

F-selectie: Hakim Maach, Jordi Pierik

 

We zijn met Jeroen Koek, Marcel Grootenboer en Joost van Raaijen nog bezig voor passende functie binnen de selectie elftallen. Naast bovenstaande trainer en de coördinatoren: Ed Peereboom (bovenbouw) en Stephan Baudoin (onderbouw) en Igor van Gelderen (hoofd jeugdopleiding) bieden we continuïteit en zijn we goed klaar voor komend seizoen. Beide coördinatoren zijn tevens beide druk bezig met betrekking tot de invulling voor de niet selectietrainers. Heeft u interesse om ons te ondersteunen in welke rol dan ook binnen onze jeugdopleiding neem dan contact op met één van beide heren.

We vertrouwen erop om de vacante posities snel te kunnen invullen.

Met sportieve groet,

Technische Commissie