Zondag 1 promoveert naar 4e klasse

Na een lang seizoen in de 6e klasse b, waarin de 1e periode werd gewonnen, de 2e periode werd gewonnen, de topscorer van de 6e klasse met meer dan 50 doelpunten Nickay Schenk speelt en het kampioenschap werd behaalt door de mannen van Igor van Gelderen, Stephan Baudoin en Henk Schulte, moest er worden aangetreden in een nacompetitie voor promotie naar de 4e klasse. De 5 klasse was al behaald door het wegvallen van de 6e klasse in het seizoen 2015/2016. Afgelopen weekeind was het zover, de promotie is een feit, seizoen 2015/2016 wordt er door onze zondag 1 gestreden in de 4e klasse, waarin wij tegenstanders als Waterwijk en AS’80 zullen tegenkomen.

Het bestuur feliciteert de trainersstaf, begeleiding en uiteraard de voltallige spelersgroep met dit fantastische resultaat.

sporting 1