Teamindelingen Breedtesport

Beste spelers van Sporting Almere

Via de onderstaande links de teamindelingen voor het nieuwe voetbalseizoen.

G Team  MD1  MC1  F pupillen 01-07-2015  E pupillen 01-07-2015  D pupillen 01-07-2015 Voorlopig teamindeling C-pupillen 01-07-2015  Teamindelingen B junioren 01-07-2015  A1  Zondag 3

In deze indelingen zijn alle laatste wijzigingen en inschrijvingen verwerkt. Mocht het zo zijn dat je naam onverhoopt niet bij een team staat, mail dan even naar de ledenadministratie van sporting Almere Ledenadministratie@sportingalmere.nl

In de eerste of tweede week van augustus zullen we dan zorgen dat je alsnog in een team geplaatst bent. Hiervoor alvast onze excuses.

Dat je niet ingedeeld staat kan de volgende oorzaken hebben;

  • Nog niet verwerkt door de KNVB, mail hiervoor ook naar de ledenadministratie
  • Het kan ook zijn dat je niet ingedeeld staat omdat mogelijk de contributie niet of niet volledig is voldaan, neem hiervoor per mail contact op met de penningmeester van Sporting Almere  (penningmeester@sportingalmere.nl) zodra de financiën geregeld zijn zullen we dit in de indelingen van augustus meenemen.

Ook zien jullie dat we nog niet voor ieder team een trainer hebben benoemd, we zijn hier nog druk mee bezig en hopen dit ook de eerste week van augustus bekend te maken.

Tevens doe ik een oproep aan alle ouders die zin hebben een team te trainen of als leider een team te willen begeleiden zich op te geven via de website.

In verband met de zomervakantie zijn wij alleen per mail bereikbaar.

Rest ons nog een ieder een goede zomervakantie te wensen.

Met vriendelijke groet,

 

René Tang

Coördinator voetbalorganisatie Sporting Almere