Sporting E10 zet super prestatie neer

Sporting E105 december, 13:00 uur. Sporting Almere E10 vs KON HFC E17. Beide teams nog geen verliespunten. KON HFC heeft een wedstrijd minder maar een beter doelsaldo.
Bij winst is Sporting Almere E10 najaar kampioen. De wedstrijd begint en onze jongens zijn onder de indruk van de tegenstander. Geheel terecht komt KON HFC al snel op een 2-0 voorsprong. Maar dan, Sporting schud alles van zich af en maakt nog voor de rust de 2-2. Rust. Direct naar rust 3-2 voor Sporting. De rollen zijn omgedraaid en KON HFC is totaal onder de indruk van onze jongens.Dan de 3-3, kom jongens het kan nog.
KON HFC blijft op het doel van Sporting afvuren, iedereen helpt met verdedigen en ze, en de keeper spelen de wedstrijd van hun leven. 1 minuut voor tijd hebben we de kans op de 4-3, helaas. De jongens hebben alles gegeven, en stappen met een trots en opgeheven hoofd van het veld af. Hopen op zaterdag 11 december, laat KON HFC punten liggen bij Overbos. Nee helaas ze winnen waardoor KPN HFC op doelsaldo de titel pakt.
Al met al hebben de jongens van Sporting Almere een geweldige prestatie neer gezet.
11 wedstrijden, waarvan een gelijk, 31 punten, 99 doelpunten voor en 18 tegen.
Op naar de tweede seizoenshelft boys om een heel mooi voetbal jaar neer te zetten.