Nieuwe website Sporting Almere gelanceerd

ict-onderhoudSporting Almere was al langere tijd bezig met het ontwerpen van haar vernieuwde website en was van plan deze binnen enkele weken te presenteren. Na een technische storing eerder deze week bleek de oude site niet goed meer te functioneren en zagen we ons genoodzaakt de nieuwe website al vandaag te lanceren. Een frisse en nieuwe layout en een duidelijke menu structuur zorgt er voor dat u snel alle informatie over de club kan vinden. Ook hebben wij op deze site het wedstrijdprogramma en de standen voor alle teams opgenomen en bestaat de mogelijkheid voor leiders en trainers om hun team pagina zelf verde te gaan ontwikkelen. In de komende weken zullen nog afrondende werkzaamheden plaats moeten vinden, zo bevat nog niet elke team pagina de juiste uitslagen en standen, zal de tekst op een aantal pagina’s nog verder worden verbeterd en zal de integratie met Facebook en Twitter worden toegevoegd. Tot die tijd daarentegen kunt u volop van de website gebruik maken en hopen we dat de site bijdraagt aan een verbetering van de informatie voorzieningen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *