Mark Steur nieuwe hoofdtrainer van de zondag selectie

373Mark Steur zal volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer worden van de zondag selectie van Sporting Almere. Dat is de uitkomst van de gesprekken die het bestuur met een aantal kandidaten heeft gevoerd. Hierin is niet alleen gekeken naar de kandidaat met de juiste opleiding en achtergrond, maar vooral ook naar een kandidaat die het goede werk van hoofdtrainer Igor van Gelderen op een juiste manier kan voortzetten en de ingeslagen koers kan vervolgen. Al snel bleek dat Mark de beste kandidaat was voor deze rol en het bestuur is trots dat Mark het aanbod van de club heeft aanvaard en volgend seizoen aan de slag gaat. Mark kwam ooit als trainer van het derde elftal terecht bij csv Apeldoorn. Hij werkte zich vervolgens op tot trainer van het tweede elftal en is op dit moment actief als assistent van Peter Boeve bij het eerste elftal dat op zaterdag uitkomt in de Hoofdklasse C. Wij heten Mark langs deze weg alvast van harte welkom bij de club en wensen hem veel succes in zijn nieuwe rol.