Almere Soccer School: Trainen als een prof!

Heb jij er altijd van gedroomd om te trainen als een profvoetballer in een echt stadion? Dan is dit je kans! In samenwerking met Football Talent organiseert Almere City FC de Almere Soccer School. Een uniek opleidingstraject, waar dezelfde componenten in zitten als bij de trainingen van een Betaald Voetbal Organisatie (BVO). Bovendien maak je kans om daadwerkelijk gescout te worden. Maak jij je dromen waar?

Een trainingscyclus bij de Almere Soccer School duurt tien weken en is bedoeld voor jongens en meisjes tussen de 8 en 16 jaar. Deelnemers krijgen training van specialistische trainers uit het betaalde voetbal, waardoor zij zich op elk gebied maximaal kunnen ontwikkelen.

Trainen in het stadion

Een cursus bestaat uit tien thematrainingen in het Yanmar Stadion, waarbij aandacht is voor fysiek, techniek, tactiek en keepers. De trainingen vinden op zondagochtend plaats, van 10.30 uur tot 11.45 uur. De kick-off vindt plaats op zondag 23 oktober.

Proflessen

Daarnaast krijg je twee proflessen, waarin het ontwikkelen van ‘life skills’ centraal staat. Hiervoor werkt Football Talent samen met LS Training. Je leert omgaan met de media, tegenslagen, geld en het uitstippelen van de loopbaantraining. Hoe kun jij jouw voetbaldroom realiseren?

Voedingsles

Ook staat een voedingsles op het programma, waarbij de speler – en ouders – aanwezig kunnen zijn. In samenwerking met Strongfit geven wij hier advies over wat je wel en liever niet kunt eten voorafgaand aan trainingen en wedstrijden. Goede voeding is immers noodzakelijk om maximaal te kunnen presteren.

Niveau en prijs

De spelers / speelsters worden ingedeeld op leeftijd en niveau. Er wordt gewerkt in groepjes van maximaal twaalf deelnemers. Na de laatste training krijg je een uitgebreid rapport, waarin jouw voetbalontwikkelingen staan beschreven. De oefensessies werk je af in een professioneel Adidas kledingpakket (broekje, shirt en sokken) dat bij de prijs zit inbegrepen. Deelname aan de Almere Soccer School kost € 149,00.

Totale pakket

Het totale pakket omvat:

– Tien thematrainingen in het Yanmar Stadion
– Twee proflessen
– Eén voedingsbijeenkomst
– Adidas kledingpakket (shirt, broekje en sokken)
– Eén dag deelname aan het voetbalkamp Almere City FC (voorjaarsvakantie)
– Individueel rapport
– Meet and greet met een speler uit de A-selectie
– Een toegangskaart voor een wedstrijd van Almere City FC
– Kans om gescout te worden door Almere City FC
– Tien weken lang aan de bak
– Kick-off: zondag 23 oktober
– Iedere zondag van 10.30 tot 11.45 uur

Inschrijven

Meer informatie verkrijgen en inschrijven is mogelijk via: www.footballtalent.nl