Het wedstrijdsecretariaat zoekt uitbreiding!

Het wedstrijdsecretariaat is bij iedere voetbalvereniging een belangrijke schakel. Het wedstrijdsecretariaat voor de bezetting van het wedstrijdsecretariaat op wedstrijddagen. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat scheidsrechters worden opgevangen met een bakje koffie en dat de leider van een elftal wegwijs binnen de vereniging wordt gemaakt. Het wedstrijdsecretariaat bestaat op dit moment louter uit ervaren krachten die dringend aanvulling nodig hebben. Maar door het groeiend aantal leden binnen Sporting Almere zijn we op zoek naar nieuwe krachten.

Wat houdt het werk in?
Het gaat om een uitvoerende functie eens in de twee of drie weken op zaterdag of zondag. De dienst bestaat altijd uit een halve dag (‘s ochtends of ‘s middags). Indien gewenst kan je ook voor een hele dag kiezen.

Wat zijn je verantwoordelijkheden?
– Eerste aanspreekpunt voor leiders, trainers, scheidsrechters en overige bezoekers en hen o.a. wegwijs maken op ons sportcomplex

– Administratieve werkzaamheden (bijhouden van uitslagen);
– Telefoon opnemen;

Wat zoeken wij?
– De Nederlandse taal spreken is geen probleem voor je;
– Je bent enthousiast;
– Je bent creatief in het oplossen van uitdagingen;
– Je bent minimaal 23 jaar.
– Je bent minimaal eens in drie weken een dagdeel op zaterdag of zondag beschikbaar.

Wat bieden wij?
– Vrijwilligersvergoeding van €4,00 per uur;
– Je loopt eerst uitgebreid een aantal keren mee;
– Een drankje tijdens en na je dienst;
– Nieuwe sociale contacten;
– Leuk en dynamisch team.

Spreekt dit functieprofiel je aan en lijkt het je leuk om onze nieuwe collega op het wedstrijdsecretariaat te worden of heb je vragen? Stuur dan een mail naar penningmeester@sportingalmere.nl. Je kunt ook doordeweeks in de avonduren (na 18:00) bellen naar 06-55984690 of in het weekend op beide dagen tussen 09:00 – 17:00.