Opstart tips van Veel Beter Fysiotherapie

Houd er rekening mee dat je minimaal 2 weken niet zoveel hebt gedaan en dat hierdoor een warming-up en een opbouw in je belasting nog essentiëler is. Mocht je toch net te fanatiek beginnen en een pijntje op lopen, of had je voor de winterstop ergens last van en is dat nog niet over, laat dit dan snel beoordelen. Vanaf deze week is Jarmo van Nimwegen er weer met zijn fysiotherapeutisch spreekuur op de dinsdag van 19.00-20.00 uur. Wanneer dit tijdstip je niet uitkomt, kun je ook telefonisch of via whatsapp contact met hem op nemen: 0620168238, of via de email: jarmo@veelbeter.nl, dan kan er een afspraak op de praktijk gemaakt worden. Een kleine reminder: Veel Beter Fysiotherapie is verhuisd naar een geweldige nieuwe lokatie in Almere Poort. Het nieuwe adres is Elektronweg 4, te Almere Poort (dit is tegenover het Groenhorst College, Heliumweg 1).