Peter van Gelder toernooi 2017 – gewijzigde data !

Vanwege omstandigheden heeft de toernooicommissie in goed overleg met het bestuur en andere betrokkenen besloten om de data van de Peter van Gelder toernooien te wijzigen. Zie onderstaand bericht met nieuwe informatie omtrent het toernooi dat nu in September 2017 zal plaats vinden. 

Het is dan al weer voor de vijfde maal dat dit toernooi georganiseerd wordt. Het Peter van Gelder toernooi wordt gespeeld op natuurgras en zal per leeftijdscategorie een dagdeel in beslag nemen. Het ochtendprogramma duurt van 8.30 uur tot 12.30 uur en het middagprogramma van 13.00 uur tot ongeveer 17.00 uur en de data voor het Peter van Gelder toernooi 2017 zijn al volgt.

 • Zaterdag 9 september 2017
  • JO9: Hoofdklasse tot en met 10e klasse
  • JO10: Hoofdklasse tot en met 2e klasse
  • JO11: 1e, 2e, 5e, 6e en 7e klasse
 • Zondag 10 september 2017
  • JO12: Hoofdklasse tot en met 2e klasse
  • JO13: Hoofdklasse tot en met 5e klasse

Het Peter van Gelder toernooi biedt een uitstekende gelegenheid om het seizoen 2017/2018 met je team te starten.
Mocht u met uw team, leeftijdscategorie of club willen deelnemen aan het Peter van Geldertoernooi dan kunt u het formulier onder aan deze pagina invullen en verzenden. Mocht u nog overige vragen of opmerkingen hebben dan kunt u een email sturen naar toernooiensportingalmere@gmail.com of op de link hieronder klikken als u zich direct wilt inschrijven.

Inschrijven Peter van Gelder toernooi