‘VBF-Performance training! Meld je nu aan!

Met een STERK en FIT lichaam beginnen aan het nieuwe sportseizoen? Trainen onder begeleiding van een professionele fysiotherapeut en een IOC-gecertificeerd sportdiëtist?!

Komende zomer bieden wij VBF-performance trainingen aan in een groepje van 4-6 personen of 1 op 1 met een therapeut. Met deze trainingen gaan wij je helpen om STERKER, SNELLER, FITTER te worden. Daarnaast help je hiermee jezelf met het VOORKOMEN VAN BLESSURES. En als extra toevoeging wordt je ook begeleid door onze IOC gecertificeerde sportdiëtist Josette!

Ben jij geïnteresseerd? Via de Facebookpagina van de clubs én die van Veel Beter zullen wij binnenkort meer informatie hierover posten. Ben je nu al enthousiast: stuur VBF een PB, tag je buddies hieronder of neem contact op met jouw therapeut!”

Veel Beter Fysiotherapie

Jarmo van Nimwegen

0620168238

jarmo@veelbeter.nl