Sporting zoekt trainer voor haar zondag 2 selectie

Sporting Almere heeft ook voor het seizoen 2017-2018 besloten om haar zondag 1 en 2 als selectie teams te laten opereren. Dit betekent dat beide teams zullen worden voorzien van spelers uit deze groep en twee keer per week zal worden getraind . Voor het tweede team, uitkomend in de reserve 4e klasse is Sporting Almere op zoek naar een trainer die bij voorkeur TC III gediplomeerd is, ervaring heeft met het trainen en begeleiden van een dergelijk elftal en spelers op een juiste manier kan motiveren en stimuleren. De kandidaat die wij voor ogen hebben heeft allereerst aantoonbare kennis en ervaring in de voetbalsport, zowel als speler en als trainer. Hij weet zijn kennis en ervaring op een natuurlijke manier over te brengen op de spelers, streeft steeds naar het allerbeste maar realiseert zich ook dat een goede sfeer en teamgeest daar bij van elementair belang zijn. Tijdens training en wedstrijd enthousiast, energiek en opbouwend kritisch, maar na de wedstrijden ook aandacht voor het sociale aspect en met de juiste communicatieve vaardigheden om een team te smeden. De trainer van het tweede elftal zal nauw samen  werken met de hoofdtrainer van het eerste elftal en een gesprek met de hoofdtrainer zal dan ook onderdeel van de selectieprocedure uit maken. Kandidaten kunnen hun belangstelling kenbaar maken via info@sportingalmere.nl en hun profiel als bijlage toevoegen. Ook voor verdere vragen ten aanzien van deze uitdagende functie kunt u dit mailadres gebruiken.