Facturen seizoen 2017-2018 – ClubCollect

 

Beste leden, ouders/verzorgers

Sporting Almere heeft sinds het seizoen 2016/2017 de contributie inning uitbesteedt aan ClubCollect, een organisatie die ruime ervaring heeft met het innen van de contributies.

Het voordeel voor de leden is het grote gebruiksgemak waarmee de betalingen voldaan kunnen worden en de mogelijkheid om gespreid te betalen (voor gespreid betalen wordt een klein bedrag in rekening gebracht).

ClubCollect zal via SMS en e-mail contact opnemen met alle leden (zorg er daarom voor dat de ledenadministratie recente en juiste gegevens van u heeft). De betaalverzoeken worden verstuurd via SMS en e-mail. Door op een link te klikken komt u op uw persoonlijke betaalpagina van ClubCollect en hier kunt u uw factuur inzien, downloaden en betalen. Hier kunt u ook kiezen om uw contributie in één keer of in termijnen te betalen.

De betalingen verlopen via automatische incasso of via IDEAL en zijn daarom 100% veilig.

Deze week zult in per SMS en/of per e-mail dus informatie ontvangen vanuit ClubCollect. Heeft u vragen of opmerkingen omtrent de factuur dan adviseren wij u, nadat u op uw persoonlijke betaalpagina bent belandt, middels een zgn. “ticket” ons te berichten.

Vanwege de vakantieperiode kan een reactie op sommige momenten wat langer op zich laten wachten, wij vragen hiervoor alvast uw begrip.

Met sportieve groeten,

 René van Eijbergen