Medische zorg aankomend seizoen

De voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen is net van start gegaan en de trainingen gaan weer beginnen. Een goed moment om de medische zorg weer op te frissen. Na de zomer ontstaan er toch wel wat pijntjes en daar wil iedereen zo snel mogelijk vanaf. Sommigen kennen mij misschien al van vorig seizoen. Voor diegene die mij nog niet kennen stel ik mijzelf graag nogmaals voor.

Ik ben Jarmo van Nimwegen en Fysiotherapeut bij Veel Beter in Almere Poort. Sinds een aantal jaren zijn wij verantwoordelijk voor de medische zorg binnen Sporting Almere. Ook dit seizoen zullen we op de dinsdag aanwezig zijn met een inloopspreekuur. Wij beoordelen en adviseren tijdens dit uur al je vragen over mogelijke pijnklachten en/of blessures. Ook kunnen wij veel vragen beantwoorden en je adviseren om juist blessures te voorkomen.

Het spreekuur is elke dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur in kleedkamer 2.

Kan je op bovenstaande dag en/of tijdstip niet? Bel of mail mij, dan kijken we naar een zo snel mogelijke oplossing.
Mijn persoonlijke nummer en e-mail is: 06 20 16 82 38 / jarmo@veelbeter.nl of bel de praktijk en vraag naar Jarmo: 036-5302501

Op naar een mooi blessurevrij jaar!