Wie helpt Jaron aan een nieuw wedstrijd tenue ?

Onlangs is het huis van de familie Boateng helaas getroffen door een brand. Daarbij is veel huisraad en kleding verloren gegaan, waaronder ook de wedstrijd- en trainingskleding van Jaron die bij ons actief is als speler in JO13-4. Natuurlijk is dat voor de familie, maar zeker voor Jaron enorm vervelend. Jaron houdt heel erg van voetbal en hoopt dat er leden zijn die kleding hebben liggen die hen niet meer past, maar wat zij graag aan Jaron beschikbaar willen stellen. Jaron heeft maat 164 en als er mensen zijn die dat nog op de plank hebben liggen dan zou Jaron enorm dankbaar zijn als we dat aan hem beschikbaar kunnen stellen zodat hij aankomend weekend de bal weer op kan pakken. Stuur reacties s.v.p. naar de moeder van Jaron, mevrouw Boateng via haar mailadres schorpioen_l@hotmail.com. Alvast hartelijk dank voor jullie hulp !