Alle amateurvoetballers gratis naar Almere City FC- FC Oss!

Aanstaande vrijdag neemt Almere City FC het in eigen huis op tegen FC Oss. Wij nodigen de leden van alle amateurclubs in Flevoland uit om dit duel in het Yanmar Stadion volledig gratis te bezoeken! De ideale gelegenheid om met je hele team het weekend te starten met een gezellige voetbalavond.

Als amateurvoetballer in Flevoland kun je één gratis ticket voor de wedstrijd tegen FC Oss bestellen. Nadat je je gegevens hebt doorgegeven aan de club, krijg je automatisch een ticket verstuurd.  Op deze manier willen wij jou – als voetballiefhebber – laten ervaren hoe gaaf het is om een wedstrijd in het Yanmar Stadion mee te maken.

Geniet van de spanning op het veld en de passie op de tribunes. Heb je de smaak te pakken? Almere City FC biedt supporters vanaf dit seizoen de mogelijkheid om voor slechts € 15,00 een Fancard aan te schaffen. Daarmee mag je gratis drie thuiswedstrijden van de club naar keuze bezoeken. Bovendien profiteer je van vele voordelen bij de partners van de Fancard. Zo kun je bijvoorbeeld extra voordelig uit eten bij verschillende restaurants in Almere en omstreken.

Maar eerst wacht dus vrijdag de thuiswedstrijd tegen FC Oss. Wij hopen je dan te mogen begroeten in het Yanmar Stadion! Om een gratis ticket te bestellen klik je op deze link.

Met sportieve groet,

Team Almere City FC