Sporting Almere wenst leden fijne feestdagen en trakteert op een speciaal voetbal-kerstcadeau !

Als voetballer van Sporting Almere krijg je nu wel heel veel voetbal voor jouw lidmaatschap. In het kader van de feestdagen geeft Sporting Almere alle leden een Almere City Fancard cadeau! Hierdoor bezoek je 3 thuisduels van onze buren geheel gratis en krijg je ook nog eens korting bij de partners van de Fancard.

Hoe vraag je de kaart aan?
Je vraagt de Almere City Fancard aan via deze link. Log in of maak een account aan en selecteer de Almere City Fancard (Let op! Niet de Fancard Junior) in jouw winkelmandje. Vervolgens voer je je KNVB-lidmaatschap nummer in bij het vakje ‘COUPONS’. Dit nummer staat op jouw KNVB ledenpas, bestaat uit letters en cijfers en is hoofdlettergevoelig.  Hierdoor wordt de prijs voor jou als lid van Sporting Almere automatisch €0,00. De Fancard staat na het aanvragen direct in jouw account, je kunt dus direct jouw 3 wedstrijden uitkiezen. Het reserveren van de gratis tickets is mogelijk tot 15 januari 2018. Voor vragen ten aanzien van de Fancard en het bestellen van tickets kun je terecht via ticketing@almerecity.nl

Hoe werkt de fancard?
De Almere City Fancard is de voordeligste manier om tickets te bemachtigen voor wedstrijden van Almere City FC. Met de Fancard kun je 3 thuisduels naar keuze bezoeken, mits beschikbaar. Als fancardhouder krijg je ook nog korting bij partners van Almere City FC. Een overzicht van deze kortingen vind je hier.