Kom een jeugdteam trainen bij Sporting Almere !

Sporting Almere is voor dit seizoen nog op zoek naar enkele enthousiaste vrijwilligers in verschillende leeftijd categorieën die de training en coaching van een jeugdteam op zich willen nemen. Plezier en prestatie gaan hand in hand, dus ook voor teams die geen onderdeel uitmaken van de selectie streven wij ernaar om spelers en trainer maximaal te ondersteunen. Kandidaten moeten dan ook vooral de juiste motivatie hebben en een flinke dosis energie willen steken in hun groep. In ruil ontvang je van ons natuurlijk kleding in bruikleen, maar zul je daarnaast gedurende het seizoen door onze mensen op een vakkundige manier worden begeleid en tevens een aantal cursussen via de KNVB mogen gaan volgen. Dat alles in een sfeer waar ruimte is voor jou inbreng en op een zeer professioneel voetbalcomplex waar ook Almere City FC haar thuisplaats heeft. Mocht je interesse hebben voor deze interessante rol als vrijwilliger dan kun je een mail sturen nar onze verenigingsmanager via clubmanagersporting@gmail.com