Scoren voor je club & besparen voor jezelf !

Wij als Sporting Almere zijn een samenwerking aangegaan met Maximaal Advies B.V. – Maximaal Advies staat bekend als een betrouwbare partner m.b.t. het inkopen van energie. Door het unieke inkoopsysteem onderscheiden zij zich van de andere partijen op de markt. Omdat Maximaal Advies geen voorkeursbehandeling hanteert ten aanzien van leveranciers, weet je je dus verzekerd van een aanbod dat het beste past bij jouw situatie. Je bent dus altijd verzekerd van een lage, scherpe prijs.

Dankzij de samenwerking met leveranciers kan Maximaal Advies  tot in detail afstemmen op je persoonlijke behoeften en wensen. Hierdoor is Maximaal Advies te allen tijde in staat om de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Ook niet onbelangrijk: wanneer je overstapt naar een nieuwe leverancier, staat Maximaal Advies je stap voor stap bij. Deze service is kosteloos en verzekert je ervan dat je hoe dan ook de beste deal krijgt.

En met deze gedachte is Sporting Almere een samenwerking aangegaan met Maximaal Advies

Hoe gaat Maximaal Advies te werk?

Op iedere woensdag avond (indien er getraind wordt) van 19.00 uur tot 20.30 uur kan je door iemand van Maximaal Advies (Marcel), boven in de kantine, een berekening laten maken.

Hier kunnen zij je laten zien wat je verbruik is en tot wanneer je energiecontract loopt (particulier en zakelijk). Middels de rekentool van Maximaal Advies krijg je in een oogopslag te zien welke besparingen te kunt realiseren.  Ook is het mogelijk om een afspraak te maken op locatie via onderstaand telefoonnummer of e-mail.

Voordeel Sporting Almere

Voor elke afgesloten overeenkomst krijgt Sporting Almere een vergoeding.
Daarom noemen we het ook de clubkas actie Sporting Almere / Maximaal Advies

Doe het voor de club, maar ook voor jezelf!!

Heb je vragen kan je altijd bellen of mailen:

marcel@maximaaladvies.nl