Word jij als G-Voetballer een Oranje vriendje ?

Het Nederlands elftal en ING zijn op zoek naar tweeëntwintig Oranjevriendjes voor de wedstrijd Nederland-Frankrijk op vrijdag 16 november! Tijdens deze wedstrijd gaan voor het eerst kinderen met een beperking aan de hand van de spelers mee het veld op. De KNVB, Fonds Gehandicaptensport en ING maken zich samen sterk om meer aandacht te vragen voor voetballers met een lichamelijke en/of een verstandelijke beperking, het G-voetbal.

Van 18 oktober tot en met 4 november kunnen G-voetballers in de leeftijd van 6 tot en met 11 jaar aangemeld worden. Dus ken jij iemand met een beperking, die er van droomt om samen met het Nederlands elftal het veld op te lopen? Meld hem of haar hier aan om in aanmerking te komen als ING Oranjevriendje.

Wel zijn er een aantal voorwaarden waaraan de kinderen moeten voldoen:

  • Een ING Oranjevriendje mag niet langer zijn dan 1,45 m
  • Een ING Oranjevriendje moet tussen de 6 en 11 jaar oud zijn
  • Een ING Oranjevriendje moet zelfstandig kunnen lopen

Uit alle inzendigen kiezen wij de mooiste verhalen. In de eerste week van november zullen wij telefonisch contact opnemen met de winnaars.