Sporting nog op zoek naar jeugdtrainer voor O17


Sporting Almere gaf eerder dit seizoen aan nog op zoek te zijn naar enkele enthousiaste vrijwilligers in verschillende leeftijd categorieën die de training en coaching van een jeugdteam op zich willen nemen. Inmiddels zijn alle teams voorzien, behalve bij onze JO17 waar een team nog op zoek is naar een enthousiaste trainer. Plezier en prestatie gaan vaak hand in hand dus ook voor dit team zoeken we iemand die serieus aan de kwaliteit en het plezier binnen dit team wil werken. Kandidaten moeten  vooral de juiste motivatie hebben en een flinke dosis energie willen steken in hun groep. In ruil ontvang je van ons natuurlijk kleding in bruikleen, maar zul je daarnaast gedurende het seizoen door onze mensen op een vakkundige manier worden begeleid en tevens een aantal cursussen via de KNVB mogen gaan volgen. Dat alles in een sfeer waar ruimte is voor jou inbreng en op een zeer professioneel voetbalcomplex waar ook Almere City FC haar thuisplaats heeft. Mocht je interesse hebben voor deze interessante rol als vrijwilliger dan kun je een mail sturen nar onze verenigingsmanager via info@sportingalmere.nl of  clubmanagersporting@gmail.com