Wedstrijdverslag JO9-3 tegen Muiderberg JO9-1

Vandaag mochten we aantreden tegen onze buren “over het water” : s.c. Muiderberg JO9-1.

Na omkleden in een donkere kleedkamer, want ook hier stroomstoring, deden we een goede warming up.
Al snel bleek dat beide teams aan elkaar gewaagd waren. Het was Muiderberg die de score opende met een fraai afstandschot. Vlak voor de 1e time out scoorde Dhaijiro, die voor deze wedstrijd ook captain was, vanuit de rebound na zijn eigen corner, 1 – 1.

In de 2e 10 minuten ging de wedstrijd gelijk op en speelde zich hoofdzakelijk op het middenveld af.
Er was wel een hilarisch moment: Dhaijiro schoot, na een nare overtreding op Amin, met een op de kruising gemikte vrije trap de koffie van een toeschouwster uit de handen, net toen ze een slok wou nemen… Zij stond dan ook net naast het doel….

Het bleef dus 1-1.

Ook in het 3e kwart bleef de strijd gelijk opgaan en waren er kansen over en weer, Ilias, Dhaijiro en Amin lieten kansen liggen. Muiderberg nam weer de leiding, en in de laatste minuut kon Dhaijiro toch nog net de gelijkmaker binnentikken.. Het 4e en laatste kwart moesten we toch de meerdere erkennen in de tegenstander. De verdediging, die toch goed stand hield, liet het afweten en kwam Muiderberg op 4-2 na een afstandschot en een fraaie lob.  Ook een noodzakelijke wissel in de verdediging kon het tij niet keren en werd er uiteindelijk verloren met 5-2.

Toch kunnen we terug kijken op een hele goede wedstrijd met een gelijkwaardige tegenstander. Het was spannend met bij tijd en wijle fraaie aanvallen en samenspel. Als we zo doorgaan, met nog extra aandacht voor de verdediging, gaan we zeker meer goede wedstrijden spelen.

Echt goed gedaan jongens, trots op jullie !!.