In herinnering – Veel beter Fysiotherapie

 

Ook dit seizoen zal Veel Beter de medische verzorging weer op zich nemen. Veel Beter startte 20 jaar geleden met het bouwen aan een eigen behandelvisie: resultaatgericht en meer onderbouwd. Deze manier is continu aan verandering onderhevig, omdat wij steeds beter en sneller willen. Alles volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Onze research- en development afdeling is week in week uit druk met het finetunen van ons product en de ontwikkeling van ons vakgebied. Alles wat van invloed kan zijn op je blessure bekijken, corrigeren en trainen we met jou. Een verminderde of slechte conditie, verkorte spieren, weinig kracht of een beperkte bewegingsvrijheid staan een razendsnel herstel in de weg. Thuis zitten, rust houden en wachten tot je blessure verdwijnt is voor ons geen optie: wij vinden dat wij en jij er alles aan moeten doen om optimaal te genezen. Wij zien dat het simpelweg sneller en beter kan. Dat is waar onze naam op wijst: jij gaat Veel Beter naar buiten dan je naar binnen kwam !

Iedere dinsdag een inloopspreekuur op de club van 19.00 tot 20.00 in kleedkamer 2.

Op de dinsdag zullen we dit seizoen aanwezig zijn met een inloopspreekuur op de club voor het beoordelen van pijnklachten en blessures.  Het spreekuur zal zijn op de dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur in kleedkamer 2. Het gaat hier om een inloopspreekuur dus is er een kans dat je even moet wachten voor je aan de beurt bent. Kan je op bovenstaande dag en tijdstip niet of heb je geen zin om te wachten, dan kan je ook direct een afspraak maken door de praktijk te bellen of mij direct.

Mobiel nummer: 0620168238

Telefoonnummer praktijk: 036-5302501 vraag naar Jarmo

Email: jarmo@veelbeter.nl

Website: http://www.veelbeter.nl