Stephan Baudoin tijdelijk niet beschikbaar

Stephan Baudoin, Hoofd Jeugdopleiding heeft ons deze week laten weten dat hij door persoonlijke omstandigheden voorlopig een stapje terug moet doen in zijn rol. Concreet betekent dit dat Stephan op dit moment niet bereikbaar is voor vragen met betrekking tot de selectieteams, trainers en spelers. Hij zal alle lopende zaken vandaag overdragen aan Marcel Oost en de leden van de technische organisatie en wij zullen ons best doen om deze zo snel en goed mogelijk op te pakken en af te ronden. Wij willen benadrukken dat dit niet betekent dat de club en Stephan uit elkaar gaan, integendeel. Op de achtergrond zullen we met Stephan in gesprek blijven om onze voetbalplannen voor het komend seizoen voor te bereiden. Mocht u in de tussentijd vragen hebben met betrekking tot voetbaltechnische zaken dan kunt u daarvoor contact opnemen met een van de leden van de technische organisatie. Wij willen Stephan veel sterkte wensen in de komende periode en weten zeker dat we hem weer snel langs de velden zullen kunnen begroeten.

Naam Rol Informatie
Grootenboer, Marcel Technische zaken onderbouw Email: marcelgrootenboer99@gmail.com
Oost, Marcel MT lid Technische organisatie Email: marceloost0505@gmail.com
Frank Terstal Technische zaken bovenbouw Email: f.terstall@kpnmai.nl
Dundas, Felicio Keeperzaken en scouting Email: f.dundas@hotmail.com