In herinnering – MO19 opleidingselftal – Schrijf nu in !

Begin vorige week startte Sporting Almere en Rene Koster van Football Talent met de inschrijving voor het nieuwe MO19 opleidingselftal. De belangstelling is groot, we ontvangen veel vragen en iedereen is erg enthousiast over de informatie avond en selectiewedstrijd. De tijd dringt echter want over enkele weken dienen teams zich al aan te melden voor de competitie van volgend seizoen. De informatieavond zal plaats vinden op 20 Mei bij Sporting Almere om 19.00 uur, tijdens deze avond zullen de plannen worden toegelicht en daarna kunnen de voorbereidingen gaan starten. Belangstellenden voor dit initiatief zijn dan ook nog steeds aan harte welkom op de informatie avond en kunnen zich daarvoor aanmelden via de speciale inschrijvingspagina op www.footballtalent.nl. Voor overige vragen kunnen belangstellenden mailen met Rene Koster via r.koster@footballtalent.nl