JO19 – Eerste opleidingselftal selectie-avond groot succes.

Maandag 13 Mei om 19.30 was het dan zover – De eerste selectieavond van het JO19 opleidingselftal. Een moment van trots voor Sporting Almere en Football Talent en de mensen die dit initiatief zo snel op de kaart hebben gezet. Alle spelers die zich hadden opgegeven voor de eerste selectie avond waren aanwezig en onder leiding van Rene Koster, Maarten van Driel en Joy Schoonhoven werd eerst een kort trainingsprogramma afgewerkt. Aansluitend werd een korte wedstrijd gespeeld met als doel om de beste spelers te selecteren en deze binnenkort uit te nodigen voor een vervolggesprek. Rene Koster was tevreden over de avond, de selectietraining en de wedstrijdvorm. Het gaf hem en zijn team een uitstekend beeld van de individuele kwaliteiten van de spelers, maar ook van de gebieden waar tijdens de opleidingsperiode nog aan gewerkt moet gaan worden. Maandag de 27e Mei staat de eerste MO-19 selectiewedstrijd op het programma, wie zich daarvoor wil opgeven kan dat nog doen door zich aan te melden via de speciale inschrijvingspagina op www.footballtalent.nl. Voor overige vragen kunnen belangstellenden mailen met Rene Koster via r.koster@footballtalent.nl