Laatste oproep aan spelers JO17 en JO19

We zijn met Sporting Almere nu al een aantal weken op weg met de trainingen, ook is afgelopen weekend de voetbalcompetitie gestart. Helaas hebben we dit nog niet kunnen realiseren voor de JO17.2 & JO19.2. De voornaamste reden is dat veel spelers zich nog niet op de trainingen hebben gemeld. Vanuit Sporting Almere is er meerdere keren via de website en via de mail de start van het nieuwe voetbal jaargang aangekondigd, met helaas weinig resultaat. Maar toch willen we starten, want onder jullie zijn er natuurlijk wel een aantal geweest die graag willen voetballen. 

DUS VANDAAR ONZE LAATSTE OPROEP VOOR DIEGENE DIE ZICH NOG NIET HEBBEN GEMELD!

Aanstaande maandag kunnen jullie je om 20:15 uur melden in kleedkamer 15. De coördinator Celius zal jullie ontvangen en eventueel de kleedkamer aanwijzen. Vervolgens worden jullie namen genoteerd (ook van degene die wel al komen trainen) en ingedeeld in een team, die uiteraard ook in de competitie gaat meedoen. Daarna gaan jullie trainen! Om 21.00 uur zal Robin van Veluw (hoofd jeugdopleiding) jullie welkom heten en verdere afspraken maken. Jullie trainingsdagen zijn de maandag en woensdag van 20.30 tot 22.00 uur en op de zondagen zullen straks de wedstrijden zijn. Maandag krijgen jullie meer informatie. Naast jullie gaan wij ook een aantal spelers vanaf de wachtlijst uitnodigen, zij zullen dan aansluiten bij jullie team. Wij schatten dan in dat we een team van 17 spelers, met een keeper in de competitie kunnen gaan zetten. Maandag is jullie kans om alsnog aan te sluiten bij het team, mocht je niet kunnen stuur dan even een mail naar ledenadministratie@sportingalmere.nl met opgave van reden.

LET OP: Als je zonder bericht niet aanwezig bent maandag dan kom je op de reservelijst te staan. Ook als je niet verschijnt blijf je gewoon contributie plichtig voor het lopende seizoen, opzeggen kan pas weer voor het seizoen 2020-2021