Holland Cup

Zoals menigeen weet mag ik dit jaar de Holland Cup bij Sporting Almere organiseren, samen met het bestuur en een aantal geweldige vrijwilligers!
Voor het nieuwe magazine voor de Holland Cup 2020 ben ik op zoek naar verhalen, anekdotes, en belevenissen van deelnemers, vrijwilligers en gasten van afgelopen edities van de Holland Cup, en in dit geval bij Sporting Almere. Dit mogen korte verhaaltjes zijn, of korte zinnen die het gevoel van de Holland Cup omvatten.
We willen daarmee meer inhoud geven aan het begrip “Holland Cup” en het magazine leesbaarder maken. Ook foto’s zijn uiteraard welkom.
Mail dit naar sporting@hollandcupalmere.nl t.a.v. Arno van As en wie weet kunnen we het blad er mede mee vullen.
Mail ook als je wilt meewerken als vrijwilliger. We zoeken nog medewerkers horeca en secretariaat. Kan je goed met een laptop omgaan voor het vastleggen van uitslagen, beetje verstand van muziek en zin in omroepen?
MELD JE AAN !
Er wordt nog een flyer gepubliceerd om hier de aandacht op te vestigen.
Hartelijk dank.
Arno.