Sporting Jeugdopleiding – Inschrijving jongste jeugd van start !

Ook al is er momenteel even geen voetbal op het complex, de voorbereidingen voor het volgend seizoen gaan onverminderd door. Zoals je op de jaarvergadering en in eerdere publicaties hebt kunnen lezen gaat Sporting Almere samen met Football Talent een nieuwe jeugdopleiding starten. De samenwerking is inmiddels officieel van start gegaan en de voorbereidingen voor de jongste jeugd zijn gereed en voor die leeftijd kunnen de inschrijvingen alvast gaan starten. In een volgende stap zullen de oudere leeftijden volgen en zullen er een aantal informatie bijeenkomsten worden georganiseerd. Die informatie avonden kunnen we helaas niet live doen omdat het momenteel even niet zo verstandig is om met grote groepen in een ruimte
te zijn. Deze zullen in plaats daarvan op een nader te bepalen datum virtueel worden verzorgd via zogenaamde Webinars ( video bijeenkomsten ), maar daarover later meer. Voor nu is het vooral belangrijk dat we al vast de inschrijving voor de selectiedagen gaan starten en bij deze willen we daar dan ook het startschot voor geven. In de flyer hieronder tref je een beschrijving van het trainingsprogramma en meer informatie over de selectie dagen. Iedereen mag daarvoor inschrijven dus ook spelers die ( nog ) geen lid zijn van onze club en deelname is geheel vrijblijvend. Twijfel dan ook niet en meldt je nog vandaag aan voor de Sporting Almere Football Academy 20-21 selectie dagen – Mail je naam, geboorte datum, huidige club en positie naar r.koster@footballtalent.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Het wordt echt geweldig volgend seizoen dus niet twijfelen maar doen !