Sporting Almere wacht op toestemming om trainingen 29 April te hervatten.

Zoals enkele dagen geleden via de website gemeld wil Sporting Almere op 29 April haar trainingen voor de jeugd weer hervatten. Inmiddels heeft Sporting haar plannen bij de Gemeente Almere ingediend, deze worden nu beoordeeld en wanneer we als club kunnen voldoen aan de Gemeentelijke richtlijnen mogen we de trainingen weer starten. Let op: Tot die tijd is het niet toegestaan om het complex te betreden, niet als individu maar ook niet als groep vanuit de club. Het is goed nieuws dat de kinderen weer mogen sporten en dat er dus weer wat meer ruimte komt, maar dat betekent niet dat er op eigen initiatief alvast begonnen mag worden. De regel blijft dat als wij leden of vrijwilligers van Sporting voor die tijd actief zien op het complex zonder dat zij daar expliciet toestemming voor hebben van het bestuur, we helaas genoodzaakt zijn om daar streng tegen op te treden. We begrijpen dat iedereen graag weer wil gaan vlammen, maar voor nu nog even geduld.