Belangrijk bericht – Alle jeugdspelers zijn welkom op de trainingsdagen !

Ons bereiken de afgelopen dagen berichten die suggereren dat de jeugd alleen traint met het eigen team, en wanneer de trainer niet beschikbaar is er dus niet getraind wordt. Misschien zijn wij daar in onze berichtgeving niet duidelijk genoeg in geweest en daarom nogmaals; alle jeugd is van harte welkom om te komen trainen op de dagen dat hun leeftijd is ingedeeld. Ook als je eigen trainer er niet is kun je gewoon aansluiten bij een van de andere groepen, het plezier van de kinderen staat centraal en daar willen we zeker in deze lastige tijden met de aanwezige trainers voor zorgen. Een herhaalde oproep dan ook aan alle jeugdleden, schroom niet om te komen trainen als je eigen trainer er niet is en vindt je dat lastig neem dan gerust een ( of twee ) vriendjes mee. Dat is gedurende de Corona crisis toegestaan, kost geen geld en is misschien een leuke manier om kennis te maken. met onze club. Schroom dus niet en komt allen gezellig trainen !