Sandor Augustijn sluit aan bij de prestatieafdeling Sporting Almere

Het mag geen verrassing zijn dat Sandor Augustijn ook volgend seizoen actief blijft als hoofdtrainer van de Senioren 1 bij Sporting Almere. De club en Augustijn kunnen het goed met elkaar vinden en de resultaten afgelopen seizoen waren naar verwachting. Wanneer de competitie uitgespeeld zou zijn en de twee wedstrijden achterstand gewonnen waren, dan had de groep een respectabele 4e plaats behaald en dat komt overeen met de doelstellingen die de club begin dit seizoen had gesteld. Augustijn en de club denken echter dat de resultaten nog veel beter kunnen en hebben daarvoor de handen ineen geslagen met Rene Koster van Football Talent. Hij gaat aankomend seizoen namens Sporting de prestatie afdeling op de zaterdag opzetten, en na kort overleg is afgesproken dat Augustijn en de senioren naar de zaterdag verhuizen en aan gaan sluiten bij de prestatieafdeling. Dit betekent voor Augustijn onder meer dat er een groot aantal extra faciliteiten beschikbaar komen vanuit de prestatieafdeling, en voor Koster dat hij aansluiting kan gaan zoeken voor zijn talenten bij de senioren groep. Voor beiden dan ook een samenwerking van absoluut toegevoegde waarde, en daarnaast voor de club opnieuw een belangrijke stap vooruit in haar verdere professionalisering.