Zaterdag 9 Mei – Extra training partijspel voor de jongste jeugd

Omdat de competitie inmiddels is beëindigd en er op zaterdag geen wedstrijden meer worden gespeeld hebben wij gemeend op een aantal zaterdagen een aantal onderlinge partijtjes te spelen met onze jongste jeugd. Zaterdag 9 Mei zullen wij dit voor het eerst organiseren en alle kinderen in de categorie JO8 en JO9 zullen dan van 10.00 – 11.00 gezellig een uurtje onderling partijspel doen. Van 11.30 – 12.30 uur zijn de kinderen van de JO10 categorie aan de beurt. Ook voor deze partijspelletjes geldt dat ouders niet op het complex mogen komen en vriendjes of vriendinnetje van harte welkom zijn. Teams zullen worden samengesteld op basis van het aantal aanwezigen, dus er zal in principe niet met de eigen teams worden gespeeld. Het competitieve element is van ondergeschikt belang voor deze activiteiten, wij willen ons er voor inspannen dat de kinderen gewoon een uurtje lekker bezig kunnen zijn in een onderling partijspel. Opnieuw en gelijk aan ons eerdere bericht, iedereen is dus van harte welkom ook als je eigen trainer er niet kan zijn. En schroom niet, neem gerust een vriendje mee ( of twee ). Tot zaterdag !