Inschrijfavonden Sporting Almere op 3,4 en 6 Juni

Nu de voorinschrijvingen en selectietrainingen zijn afgerond en de regelgeving rond het Corona virus versoepeld, gaan wij vanaf volgende week starten met de jaarlijkse inschrijvingen op de club. Iedereen die een voorinschrijving heeft gedaan voor de prestatieafdeling als ook nieuwe leden voor de recreatieafdeling zijn op 3 en 4 Juni tussen 18.30 en 21.00 uur en op 6 Juni tussen 10.00 en 14.00 uur van harte welkom in ons clubgebouw om aldaar definitief in te schrijven en aan de daaraan verbonden formaliteiten te voldoen. Zie voor meer details daarvoor onze pagina van de ledenadministratie. Houd rekening met een iets langere wachttijd in verband met de maatregelen die zullen gelden; Bij aankomst zult u het definitieve inschrijfformulier ontvangen en in een van de aparte ruimten op de begane grond deze in kunnen vullen. Wanneer gereed zult u naar de kantine op de eerste etage worden geroepen alwaar vijf medewerkers op ruime afstand van elkaar het intake gesprek met u zullen voeren. Wanneer dat is afgerond verzoeken wij u zo snel mogelijk ruimte te maken voor de andere wachtenden. Als ouder mag u natuurlijk het in te schrijven lid meenemen, maar kom liever niet met de hele familie en blijf niet te lang in een van de afgesloten ruimten hangen. Let op: Bestaande leden die zich niet hebben opgegeven voor de prestatieafdeling hoeven niet opnieuw in te schrijven en dus ook niet op een van deze dagen op gesprek te komen, nieuwe leden voor de recreatieafdeling zien wij wel graag op een van de inschrijfmomenten.