Start trainingen recreatie afdeling 24 Augustus

Nu de vakanties in de regio zijn afgelopen gaan ook de leden van de recreatie afdeling weer beginnen. Maandag 24 Augustus zullen ook zij weer starten met trainen en is het seizoen 2020-2021 daarmee van start gegaan. Voor bestaande leden is de gang van zaken wellicht bekend, maar we mogen dit seizoen ook weer een aantal nieuwe leden begroeten dus in dit artikel een korte samenvatting van de belangrijkste zaken ter voorbereiding en informatie. 

In welk team ben je ingedeeld ?

Het is elk jaar lastig om de teamindelingen helemaal in orde te hebben voor aanvang van de eerste trainingen, er zijn altijd nog zaken die op het laatste moment wijzigen. Er is tot gisterenavond laat gewerkt om deze zo volledig mogelijk te maken en per e-mail met een ieder te communiceren. Let op: het betreft hier altijd voorlopige indelingen die op basis van een aantal zaken nog kunnen en zullen wijzigen. Aan deze indelingen kunnen dan ook geen rechten ontleend worden

Wat te doen wanneer je geen bericht hebt gehad ?

Heb je geen e-mail gehad over de teamindelingen dan is dat geen enkel probleem. Voor sommige teams is het dan gewoon nog niet gelukt om deze af te maken, en dat zal dan later in de week gebeuren. In dat geval meldt je je gewoon op de club op de dag en het tijdstip dat jouw leeftijdcategorie traint en dan zal je door een van de leeftijdscoordinatoren worden opgevangen en aan een groep toegevoegd. Ook dan geldt dat dit niet het definitieve team hoeft te zijn, maar dat hoor je ter plaatse. 

Waar en wanneer ga je trainen ?

Sporting Almere traint volgens het accomodatieschema dat je hier kunt vinden of via de link hieronder kunt downloaden. In het schema zie je de dagen, tijdstippen en velden met vervolgens in de blauwe velden de teams die dan gaan trainen en de kleedkamer die aan je team is toegewezen. Let op: Afhankelijk van een aantal factoren kunnen er wijzigingen optreden in dit schema, bijvoorbeeld door de weersomstandigheden of als Almere City thuis speelt. Kijk dan ook altijd voordat je naar het complex komt op de website of op onze Facebook pagina voor eventuele wijzigingen. Om er voor te zorgen dat we tijdige met de trainingen kunnen starten adviseren we je om je 15-20 minuten voorafgaand aan de training te melden.

Klik hier om het accomodatieschema te downloaden.