Competities voorlopig stilgelegd – alleen trainingen tot en met 17 jaar.

U heeft ongetwijfeld kennisgenomen van de aangescherpte maatregelen die gisterenavond tijdens de landelijke persconferentie zijn aangekondigd. Deze maatregelen gelden vanaf vanavond 14 oktober 22:00 uur en gelden voor de duur van 4 weken. De regering zal halverwege deze periode een controle doen op het effect van de maatregelen en op basis van de situatie op dat moment verdere besluiten nemen. Sporten is vanaf 14 Oktober om 22.00 uur alleen nog beperkt mogelijk, hetgeen voor voetbal betekent dat alleen nog kan worden getraind tot en met de 17 jarige leeftijd. Competities zullen voorlopig worden stilgelegd en er zullen de komende 4 weekenden ook geen wedstrijden plaats vinden. Trainingen kunnen normaal doorgaan, maar alleen voor leden tot en met 17 jaar. Zoals eerder al besloten zullen de sportkantines en kleedruimten gesloten blijven en hebben ouders, verzorgers en toeschouwers geen toegang tot het complex. Wij zijn ons er van bewust dat de aangekondigde maatregelen nog niet 100% zijn uitgedacht, toch vinden wij het belangrijk om de informatie die wij al wel hebben nu al met u te delen. Wij verwachten de komende dagen meer duidelijkheid vanuit de rijksoverheid, dit zullen wij dan eerst binnen het bestuur bespreken en u daarover aansluitend informeren. Raadpleeg tot die tijd en voor meer informatie de website van de rijksoverheid. – Het bestuur