Laatste voetbaldag van 2020

Sporting AlmereDe laatste voetbaldag bij Sporting Almere van 2020. Onderlinge partijtjes en leuke wedstrijden. Ondanks het bijzondere jaar hebben we zoveel mogelijk kunnen laten doorgaan dit seizoen. Al snel werd duidelijk dat het voetbalseizoen anders zou verlopen dan normaal. Geen ouders meer bij de trainingen en wedstrijden, geen wedstrijden… steeds weer schakelen voor de staff maar zeker ook voor de spelers en speelsters.

Sporting Almere is trots op de samenwerking met Football Talent. Samen hebben we ervoor gezorgd dat het voetbal zich kon blijven ontwikkelen en zien we in de onder- en bovenbouw enorm veel groei. Daarvoor zijn we de trainers van de prestatie en de recreatieafdeling heel dankbaar. Dat maakt dat we op de laatste voetbaldag van 2020 vooral vooruit willen kijken naar de toekomst. Er zijn mooie plannen in de maak om het voetbal bij Sporting Almere nog verder uit te bouwen. 

Op naar 2021. Een jaar vol sport en plezier waarin we hopen zo snel mogelijk de competities te kunnen hervatten. Want sporten blijft super belangrijk voor de gezondheid en voor het plezier. Spelers, ouders, staff, trainers, beheer, bestuur… allemaal super bedankt voor dit jaar!