Ook in 2021 blijven we samen werken aan een mooie club

Normaal gesproken hadden we rond deze tijd met elkaar het glas geheven op het nieuwe jaar. Normaal gesproken waren er rond deze tijd een groot aantal competitiewedstrijden gespeeld en normaal gesproken hadden daar ook veel enthousiaste toeschouwers bij aanwezig geweest.  Het normale leven zoals wij dat kennen is echter al een tijdje uit beeld en als het al terug komt, dan zal dat nog wel even duren. Een bijzonder ongewone situatie waarin teleurstelling en twijfel zich dagelijks aan ons opdringen, maar waar uiteindelijk alleen moed en doorzettingsvermogen ons kunnen helpen om door doorheen te komen. Er is altijd licht aan het eind van de tunnel, en met een oplossing in beeld zal dat de komende maanden gelukkig steeds beter zichtbaar worden. Onze club heeft zich in de afgelopen periode gelukkig goed staande weten te houden tussen al die ontwikkelingen, sterker nog. Juist in dit jaar namen we enorme stappen om verder te professionaliseren en met een zichtbaar positief resultaat. Ondanks alles kunnen de leden normaal blijven trainen en worden binnen de mogelijkheden een aantal wedstrijdactiviteiten georganiseerd. Ook besteden we steeds meer aandacht aan de begeleiding van trainers, teams en spelers om er zo voor te zorgen dat iedereen de aandacht krijgt die nodig is. Er zit een enorme groei in het meisjes voetbal en dat zal ongetwijfeld een positieve impact hebben op de verdere ontwikkeling van de club. Mindere tijden wegen vaak zwaar en kunnen leiden tot een totale stilstand. Aan de andere kant roepen ze ook creativiteit, wilskracht en energie op om dingen anders te doen en daar andere mensen bij te betrekken. Dat doen we op dit moment volop bij Sporting Almere en dat zullen we ook blijven doen, samen werken aan een mooie club. Het bestuur, alle medewerkers en vrijwilligers van Sporting Almere wensen u een sportief en gezond 2021.