Rene van Eijbergen afgetreden als Penningmeester

Rene van Eijbergen heeft deze week om persoonlijke redenen helaas moeten besluiten om zijn functie als penningmeester per direct naast zich neer te leggen. Rene had al eerder besloten om na de huidige termijn niet te willen verlengen, maar door drukte in zijn zakelijke leven is een en ander op dit moment niet langer meer te combineren. Het bestuur is de komende dagen met Rene in gesprek om zijn werk netjes af te ronden en vanaf heden zal ik voor financiële zaken het eerste aanspreekpunt zijn. Omdat wij niet verwachten dat het seizoen op korte termijn zal herstarten, zullen we de taken van de penningmeester vooralsnog onderling verdelen en pas op een later tijdstip op zoek gaan naar een andere wijze om in deze portefeuille te voorzien.
 
Natuurlijk gaan we tijdens de jaarvergadering op een meer gepaste manier afscheid nemen van Rene, maar willen hem langs deze weg in ieder geval alvast enorm danken voor zijn inzet in de afgelopen twaalf jaar. Vooral tijdens de oprichting, maar ook in de verdere ontwikkeling van de club is zijn inzet en inbreng van onschatbare waarde geweest. We hopen Rene dan ook in de toekomst als voormalig bestuurslid, maar ook als vriend van velen te kunnen blijven begroeten op onze club.