Tot maandag 22 Februari beperkte training mogelijk

Het bestuur heeft de Corona situatie kort overlegd met haar medewerkers en besloten dat er vandaag – Donderdag 18 Februari en Vrijdag  19 Februari op een veilige manier kan worden getraind als hieronder. De trainingen zullen worden verzorgd door medewerkers die niet bij het eerder genoemde overleg zijn geweest. Door een tekort aan trainers zal er Zaterdag 20 Februari echter geen programma zijn en het bestuur zal de situatie maandag 22 Februari  opnieuw beoordelen en dan verder beslissen.

Donderdag 18 Februari: Interne partijvormen onder leiding van Rene Koster, Patrick van der Schuit, Patrick Room, Martin Dinee, Rodney Kemp, Randall Gemerts.

Vrijdag 19 Februari: Training High Potentials olv. Lorenzo Slimming Training JO12 olv Martin Dine