Informatie nieuwe coronaregels 13 november 2021

Beste leden en bezoekers van Sporting Almere
 

Het aantal besmettingen neemt razendsnel toe. Helaas is de overheid genoodzaakt om wederom heftige maatregelen in te stellen. De samenleving wordt weer hard geraakt en ook het amateurvoetbal en daarbij ook onze vereniging.

Vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur gelden de volgende regels:

  • Alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen dus blijven voetballen, dit verandert niet. Dat is belangrijk want sporten heeft een positieve invloed op de gezondheid en weerstand. M.a.w. de trainingen en wedstrijden gaan volgens planning gewoon door.
  • Publiek bij trainingen en wedstrijden is niet toegestaan
  • Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders
De kantine is open en u bent van welkom onder de volgende voorwaarde
  • Personen van 18 jaar en ouder dienen is het bezit te zijn van een Coronatoegangsbewijs (CTB) (dit is verplicht) 
  • Een uitzondering (zonder CTB)  hierop is het afhalen van eten en drinken, gebruik hiervoor de juiste kassa. Het consumeren hiervan dient buiten de kantine plaats te vinden. Wilt u het afval hiervan in de daar voorbestemde afvalbakken deponeren.
  • De kantine sluit om 20.00 uur.
  • Deze regels blijven voorlopig tot 4 december 2021 van kracht.
Wij zouden het fijn vinden als u gebruik maakt van onze kantine, daarmee steunt u onze vereniging. Voor uw kind is het fijn dat hij/ zij weet dat u in de buurt bent.
 
Laten we met elkaar de komende weken zo goed mogelijk doorkomen, door de aanwijzingen van de beheerders van Sporting Almere op te volgen en aan regels te houden.
 
Alvast dank voor de medewerking.
 
Bestuur Sporting Almere