Corona update

Beste leden, ouders en vertegenwoordigers,
 
Het eerder aangekondigde “oudejaars 2 daagse” kan door de nieuwste coronamaatregelen helaas niet in de huidige vorm doorgang vinden.
Onderstaand biedt onze partner STDG een alternatief programma aan, zodat de kinderen toch sportief bezig kunnen zijn. De leden die zich hebben opgegeven zijn inmiddels benaderd en is het alternatieve programma voorgelegd. Ondanks de beperking kan er toch nog verdeeld over meerdere dagen een mooi programma worden aangeboden, zie onderstaande flyer, daar kun je ook zien hoe je je nog steeds kunt aanmelden om deel te nemen.
 
Lees onder de flyer verder
Winterstop
Als gebruikelijk is er nu de winterstop aangebroken en zijn er geen trainingen en wedstrijden.
De winterstop zal duren tot zondag 12 januari, waarna de trainingen zullen worden hervat. Op dit moment is er nog geen zicht wanneer de competities zullen worden hervat, wij verwachten dat de ontwikkelingen rondom het coronavirus hierin bepalend zal zijn. Wij gaan er vanuit dat de volledige competities gewoon uitgespeeld gaan worden, maar moeten nog even geduld hebben wanneer deze weer gestart zal worden.
 
Rest ons nog iedereen (ondanks de beperkingen) fijne dagen toe te wensen en een mooi, gezond en vooral sportief nieuwjaar.
 
Zodra er meer nieuws is zullen wij weer informeren via onze website, hou die dus in de gaten.
 
Met vriendelijke groet
Bestuur Sporting Almere